Signály.cz ve spolupráci se Sekcí pro mládež ČBK podporují mladé v online prostoru, vytváří formační online magazín a křesťanská videa. Na svém webu nabízí prostor pro sdílení a dialog. V současné době prochází velkou úpravou, na kterou nám ale už nestačí vlastní prostředky.


 

120794


 

Webová platforma signaly.cz existuje od roku 2001, kdy ji založila Sekce pro mládež ČBK. Přestože je web zaměřený na mladé, v současnosti sdružuje věkově rozmanitou společnost, od nejmladších uživatelů přes maminky a tatínky až po zasloužilé signálnické veterány. Vytváří tak unikátní ekumenické společenství, ve kterém se můžete inspirovat, duchovně vzdělávat, diskutovat, tvořit nebo tu můžete najít i přátele.

Těžištěm webu jsou blogy a společenství. Realizovat se tu může každý, kdo rád ťuká do klávesnice, a čtenáře čeká průřez mnoha tématy. Cestování, vaření, rady, ekologie, poezie, jen takové povídání a samozřejmě spousta kvalitních svědectví a příspěvků, které se týkají víry (za poslední rok bylo publikováno přes 2700 blogových článků). Signály spravuje Realizační tým, který také tvoří vlastní S magazín. V něm najdete aktuality, rozhovory, duchovní inspiraci a další. Kromě správy webu realizujeme i další aktivity s mládeží a pro mládež.

V současnosti prochází web velkou proměnou - pustili jsme se do redesignu a společně s ním měníme koncept celé stránky. Signály.cz jsou nyní více otevřené návštěvníkům zvenčí. Ti mají jednodušší přístup k veřejnému obsahu webu a příspěvkům uživatelů. Přibude i nová platforma SignályTV, která nabídne prostor pro sdílení a prezentaci křesťanských videí v několika kategoriích včetně vlastních pořadů jako např. Signály z kavárny nebo Církev za oponou.

Web je v současné době v rekonstrukci, tak prosíme o trpělivost. V souvislosti s přestavbou se obracím na vás, čtenáře, s velkou prosbou za celý Realizační tým. Proměna našeho webu je pro nás velkou finanční zátěží. Proto, pokud si to můžete dovolit, prosíme o podporu. Každá částka a modlitba pomůže. Jednoduše na https://www.darujme.cz/projekt/1202385. Děkujeme.

Zároveň bych vás zde chtěla pozvat k nám, na "jednu vlnu". Ať už byste rádi začali s blogováním nebo se připojili k některému z našich společenství, na Signálech je vítán každý. Vaše příspěvky a články mohou pomoci, být povzbuzením a inspirací mnoha dalším lidem!

Předem díky a doufám, že se na webu potkáme!

Kateřina "Katuši" Sedláčková, šéfredaktorka signály.cz.


 

120795


http://www.apha.cz/2019/centrum-mladeze/signalycz-se-meni-a-potrebuji-pomoc