Papež František jmenoval 10 nových konzultorů dikasteria
Svatý otec František jmenoval konzultory Dikasteria pro laiky, rodinu a život: Mons. Simone Renna, podsekretář dikasteria pro klérus; reverend Dario Vitali, profesor Teologické fakulty Papežské gregoriánské univerzity v Římě; reverend Amedeo Cencini, F.d.C.C., psycholog a psychoterapeut; reverend Justin Glyn, S.I., generální poradce australské provincie Tovaryšstva Ježíšova; reverendka sestra Mary Niluka Perera, R.B.P., koordinátorka projektu Mezinárodní katolické péče o děti Mezinárodní unie generálních představených (UISG); manželé Ryan a Mary-Rose Verretovi, spoluzakladatelé organizace Svědectví lásky; Dr. Maria Luisa Ceriotti, dětská neuropsychiatrička a psychoterapeutka; paní Julia M. Dezelski, zástupkyně ředitele pro službu manželství a rodinného života ve Výboru pro laiky, manželství, rodinný život a mládež při Konferenci katolických biskupů USA; paní Chiara Griffini, členka předsednické rady Národní služby pro ochranu nezletilých a zranitelných osob Italské biskupské konference. 
Noví konzultoři, jejichž jmenování bylo dnes zveřejněno v Bulletinu Tiskové kanceláře Svatého stolce, se připojili k těm, kteří byli jmenováni již dříve, a ke všem, kteří jsou stále ve funkci a jejichž aktualizovaný seznam najdete na těchto webových stránkách na stránce Členové a konzultoři.
Dikasterium pro laiky, rodinu a život vyjadřuje blahopřání nově jmenovaným konzultorům, kteří spolu s členy obohacují dikasterium díky univerzální tváři církve, kterou reprezentují jako muži a ženy, svobodní i ženatí, angažovaní v různých oblastech činnosti, pocházející z různých částí světa.
https://www.laityfamilylife.va/content/laityfamilylife/en/news/2023/papa-francesco-nomina-10-nuovi-consultori-del-dicastero.html