"Jak neprohrát prohrané ? Moudré zacházení s porážkami". - Otec Wojciech Jędrzejewski OP. Zveme vás na další setkání z cyklu "Spiritualita pro Varšavu".


Lidský život se skládá z pásma úspěchů a neúspěchů a je lidské dělat chyby. Není možné, abychom při veškerém svém úsilí byli pouze úspěšní. Neúspěchy nás mohou odradit a zablokovat naši činnost. Mohou nám však pomoci růst, poznávat sebe sama a formovat naše myšlení. Dobře využitá prohra může zvýšit odolnost vůči dalším neúspěchům, může nám pomoci vypracovat nový plán činnosti na základě analýzy našeho předchozího chování. Jak tedy neúspěchy dobře využít, jak se nezhroutit, ale proměnit prohru v úspěch? Jak se vyrovnat s tím, když se nám nedaří?
Těmito a podobnými otázkami se budeme zabývat na přednášce "Jak neprohrát prohrané? Moudré zacházení s neúspěchy", přednášet bude P. Wojciech Jędrzejewski OP.
Přednáška se uskuteční 22. února (čtvrtek) v 19 hodin v posluchárně Národního institutu kultury a dědictví venkova (ul. Krakowskie Przedmieście 66).
Na pokračování cyklu "Spiritualita pro Varšavu" zve Katolická akademie ve Varšavě ve spolupráci s Národním institutem kultury a dědictví venkova.
Vstup je zdarma.

https://akademiakatolicka.pl/jak-nie-przegrac-przegranej-madre-radzenie-sobie-z-porazkami-o-wojciech-jedrzejewski-op-zapraszamy-na-kolejne-spotkanie-z-cyklu-duchowosc-dla-warszawy/

Wojciech Jędrzejewski OP

Dominikánský kněz, teolog, pastor mládeže, vedoucí rekolekcí, autor mnoha knih a Knihy evangelií - každodenního komentáře k evangeliím na YouTube.
VZHLEDEM K PROMĚNLIVOSTI PASTORAČNÍCH AKTIVIT MĚ PROSÍM NEJPRVE KONTAKTUJTE E-MAILEM, ABYCHOM SI DOMLUVILI TERMÍN A SCHŮZKU, KTEROU SI REZERVUJEME! E-mail: [email protected] 
Nabízím: Křesťanský koučink, kazatelský koučink, individuální koučink.
Pomůžu vám:
uspořádat si vztahy se sebou samým, s Bohem a s druhými lidmi.
Rozlišovat mezi nezralým a zralým obrazem Boha a zdravou a nemocnou religiozitou
Vyrovnat se s krizí víry a povolání
Uvědomit si své Bohem dané talenty a začít je uplatňovat v praxi
V oblasti kazatelského koučování:
Zlepšete své kazatelské dovednosti
Najděte si svůj vlastní jedinečný styl a tón kázání
Vytvářet kázání, která se skutečně dotýkají srdce a jsou dlouhodobě zapamatovatelná
Odborné zkušenosti a vzdělání:

Získal jsem magisterský titul v oboru teologie - Teologie pokání u svatého Cypriána z Kartága.

Vystudoval jsem rétoriku na Jagellonské univerzitě a postgraduální studium katechetiky.
Získala jsem diplom "Certifikovaný profesionální kouč" od SEDMO.
Pracoval jsem pro Radio Plus a spoluvytvářel pořad Rozmównica na religia.tv. a pořad "Boží hostina" na internetové televizní stanici Divine TV.
Spoluvytvářela jsem webové stránky "Matouš".
Koordinuji kazatelské semináře pro kněze

Vedu kazatelské koučování 
Vyučoval jsem na dominikánské koleji katechetiku a pastorální teologii.
Působil jsem jako kaplan mládeže ve Varšavě a poté v Lodži. V současné době pracuji v Kazatelském centru.
Publikace mj. v časopisech "Tygodnik Powszechny", "Więź", "Znak", "Gazeta Wyborcza" a "Życie" a knihy: Uzdravení ze studu, 10 cest pro sobeckou hloupost, Krize - může být jen lépe, 10 kroků k intimitě, Fascinující pozvání - mše svatá krok za krokem, Odvaha ke změně.
Zvu vás na cestu změny.
https://fideratio.pl/team/wojciech-jedrzejewski-op/